Gå vidare till innehåll

Snabb Leverans I Fri frakt över 399kr 🐶

  Ångerrätt

  Vid köp från Busighund har du rätt att ångra dit köp 30 dagar från dagen du mottagit varan. Du får självfallet öppna och undersöka varan men om du använder varan i större omfattning än nödvändigt förbehåller Busighund rätten att ta ut ett värdeminskningsavdrag. Om varan levereras i en förpackning som inte går att öppna utan att skada förpackningen så har du som konsument rätt att öppna förpackningen för att granska din vara utan att din returrätt förbrukas. Busighund förbehåller sig dock rätten att göra avdrag på återbetalningsbeloppet motsvarande det värde som varans värde minskad med till följd av kunds hantering i större omfattning än vad som tillåts enligt lag. 

  Såhär returnerar du varor:

  • Börja med att fylla i uppgifterna på returblanketten. Klicka här för att se blanketten.
  • Se till att varorna är väl förpackade och att returblanketten i med försändelsen. 
  • Besök ett Postombud och skicka iväg paketet. Du kan skicka ditt paket med valfritt fraktsätt, däremot rekommenderas ett spårbart alternativ då du ansvarar för paketet tills det återkommit till oss.
  • När vi mottagit paketet behandlar vi ditt ärende inom 5 arbetsdagar och kontaktar dig via mail vid eventuella frågor. Återbetalning sker oftast inom ett par arbetsdagar men kan som längst dröja upp till 14 arbetsdagar.

  Returadress:

  Busighund / CO Dalborg

  Sälgsjövägen 10

  805 91 Gävle

   

  För mer information gällande ångerrätt vid distanshandel läs här.

  Snabb leverans

  Fri frakt över 399 kr

  Professionell Kundservice